London Fashion Week - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Claire Cliteur - WaarBenJij.nu London Fashion Week - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Claire Cliteur - WaarBenJij.nu

London Fashion Week

Door: clairetjecliteur

Blijf op de hoogte en volg Claire

21 September 2011 | Verenigd Koninkrijk, Londen

16 september,

Mama die me lief wakker belde met ik mis je! hihi! Daarna kamertje klaar gemaakt en met Bennies geskyped en Sjors. Toen heerlijk rondgelopen in Clapham Junction en juice gedronken en wrap bij Starbucks, good choice!! Bij starbucks had ik cookies voor Esmee en Jemaima(vriendinnetje van mijn gastgezin zusje) waar ze helemaal blij mee waren. Toen op naar London Fashion Week waar we een exclusieve rondleiding kregen waar ik vele bekende ontwerpers heb zien rondlopen en modellen. De modellen vielen me erg tegen, zo dun, echt zo zielig en al die vervallen gezichten. We zagen een show van de ontwerpers Falder&Falder van een tweeling. Erg mooi! Hier kwamen we terecht via de vader van mijn gastgezin, zijn broer organiseert daar alles. Amazing! Hierna hebben we brownies op en even wat gedronken. Erg gezellig met Es gehad! Back home, lekker gegeten en hierna gingen we met zijn alle tv kijken op de bank en natuurlijk viel Clairetje binnen 10 minuten in slaap.